Nieuwsbrief (December 2018)

Wat gaat de tijd ontzettend snel zeg… De laatste nieuwsbrief was in April en inmiddels is het alweer December. Het is de afgelopen tijd ontzettend druk geweest met fotografie cursussen en fotografie opdrachten. Ook al zou je dat niet zeggen aan de hand van de website. Een goed voorbeeld zijn de gevorderden cursussen, die zitten eigenlijk altijd al vol voordat ik ze online kan zetten. Mocht je dus interesse hebben in een gevorderden cursus, dan is het het handigst om me gewoon even een mail te sturen. Voor de komende periode heb ik een leuke fotowandeling¬†gepland en een aantal workshops. Ook ben ik bezig met het voorbereiden van een nieuwe workshop op het gebied van anders leren kijken, maar daarover in de volgende nieuwsbrief meer.

Ik wens jullie alvast een mooie kerst en een gelukkig nieuwjaar toe. Hopelijk zie ik jullie met de nieuwjaars fotowandeling in Amsterdam.

Workshops en cursussen


Fototip

Bij de foto hierboven, van de paddestoel, zie je dat de achtergrond en voorgrond mooi onscherp is. Om het effect van diepte en onscherpte te versterken, heb ik vlak voor de lens een aantal blaadjes gehouden. Uiteraard heb ik wel voldoende ruimte in het midden gehouden zodat ik tussen de blaadjes door nog de paddestoel kon scherpstellen en fotograferen. Hetzelfde heb ik gedaan met de portretfoto hieronder.

Als je het leuk vind om je foto’s te delen met anderen, dan is het wellicht een idee om lid te worden van de¬† GevoelsFotografie Facebook groep.

Aanmelden voor de nieuwsbrief!!