Nieuwsbrief (April 2017)

 

Het is volop lente buiten… Perfect weer om mooie foto’s te maken. De afgelopen periode heb ik vooral veel workshops binnen gegeven, maar nu wordt het weer tijd voor buiten workshops. Vandaar deze keer een paar workshops die buiten gegeven worden en natuurlijk weer een leuke/gratis fotowandeling.

Deze keer gaan we met de lente fotowandeling naar het park “Clingendael” in Den Haag. Dit park beschikt over een schitterend stukje natuur. Wat zeker het fotograferen waard is. Het lijkt me leuk om jullie weer te ontmoeten tijdens de fotowandeling, workshop of één van de cursussen.

Nieuwe workshops en cursussen
Voor de komende periode staan er weer een paar leuke workshops, een fotowandeling, basiscursussen en een gevorderden cursus in de planning.


Fototip:

Over het algemeen ziet iedereen de wereld vanaf een hoogte tussen de 1.50 en 2.00 meter. Wanneer je foto’s maakt vanaf deze hoogte (dus gewoon rechtop staand), zijn deze vaak minder interessant om te bekijken dan wanneer je een lager of juist hoger standpunt kiest.

Dus ga eens wat vaker door je knieën of klim ergens op als je een foto maakt!

Als je het leuk vind om je foto’s te delen met anderen, dan is het wellicht een idee om lid te worden van de  GevoelsFotografie Facebook groep.