Nieuwsbrief (Augustus 2017)


De vorige nieuwsbrief was alweer in April. We hebben toen een geslaagde lentefotowandeling gedaan in park Clingendael, met een bezoekje aan de Japanse tuin. Deze keer heb ik ook weer een fotowandeling in de planning staan. Dit maal gaan we in Hoek van Holland, de zonsondergang fotograferen. De vorige keer dat we dat geprobeerd hebben, regende het zo hard dat we maar wat zijn gaan drinken met z’n allen… Deze keer heb ik heerlijk weer besteld, dus een nieuwe poging.

Op veler verzoek, heb ik deze keer ook een terugkom-avond ingepland. Deze avond is bedoeld voor iedereen die al cursus bij mij gevolgd heeft, maar toch nog wat behoefte heeft aan was opfrissing.

Mochten jullie nog leuke ideeën/behoeftes hebben aan bepaalde workshops, die ik op het moment nog niet aanbiedt.. Dan wil ik jullie uitnodigen om mij een mailtje te sturen met je idee, wellicht kan ik deze workshop dan voor jullie maken.

Nieuwe workshops en cursussen
Voor de komende periode staan er weer een paar leuke workshops, een fotowandeling, basiscursussen en een gevorderden cursus in de planning.


Fototip:

Heel vaak maak je je foto vaak maar vanuit 1 invalshoek. Maar probeer nu eens hetvolgende:
maak eerst de foto die je wilde maken, en beweeg daarna om je onderwerp heen en maak nog een stuk of 6 foto’s, vanuit alle hoeken. Op deze manier ontdek je nieuwe invalshoeken waar je van te voren nooit aan gedacht zou hebben.

Als je het leuk vind om je foto’s te delen met anderen, dan is het wellicht een idee om lid te worden van de  GevoelsFotografie Facebook groep.