Over mij

Sander

Ik ben Sander van der Wel. Fotografie is mijn grote passie!! Overal waar ik ga en sta, maak ik foto’s.

In 2009 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf “GevoelsFotografie”. Op het gebied van fotografie opdrachten, ben ik vooral heel erg druk met portretfotografie en bruidsfotografie. Verder haal ik ontzettend veel energie uit het geven van fotografie cursussen en workshops.

Fotograferen gaat bij mij om gevoel. Het is voor mij belangrijk dat een foto een bepaald gevoel uitstraalt. Tijdens het maken van de foto is dit gevoel al aanwezig. Niet alleen het eindresultaat vind ik belangrijk, maar vooral ook de weg ernaartoe. Ik vind het een uitdaging om alle elementen om een goede foto te maken, precies goed te krijgen.

Ik werk niet in een vaste studio. De wereld is mijn studio!! De zoektocht naar licht en mooie plekken maakt dit vak voor mij juist zo boeiend. Een goede fotoshoot levert niet alleen mooie foto’s op, maar is ook een leuke en bijzondere ervaring voor degene die gefotografeerd wordt.

Het is geweldig leuk om mijn passie te delen met anderen, daarom ben ik onder andere cursussen en workshops gaan organiseren. Regelmatig organiseer ik ook een fotowandeling en geef ik prive workshops waarbij ik mijn klanten help om betere foto’s te leren maken. Het is mijn persoonlijke doel om de wereld een stukje van mijn fotografie-passie mee te geven.

Ik hoop je een keertje tegen te komen met een fotocursus, workshop, fotowandeling of fotoshoot!!!

Facebookflickr

2 thoughts on “Over mij

  1. Pingback: Najima, hoe het allemaal begon… – Najima, handmade leather goods

  2. Pingback: ~ Najima, handmade leather goods

Comments are closed.