Plaats hier uw review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 117 reviews
by Sylvia on reviews
Aanrader!!

Zowel de basis als de gevorderden cursus, met heel veel plezier, bij Sander gevolgd! Sander weet alles haarfijn en op een begrijpelijke manier uit te leggen in een ongedwongen sfeer! Niet alleen theorie maar vooral veel praktijk! ( Blijdorp, Archeon, rook en druppels, portret, avond fotografie, iedere les een opdracht die uitgebreid besproken wordt in de volgende les, etc.) Na iedere les krijg je keurig op mail wat er allemaal in de les besproken is ! Kortom..., voor iedereen die zich het fotograferen meer eigen wil maken is deze cursus een echte aanrader!!

by Lienke on reviews
vervolgcursus

Afgelopen weekend hebben we de vervolgcursus afgesloten in het Archeon. Ook deze cursus zat vol enthousiasme van Sander. Verschillende onderwerpen zijn aan bod gekomen, nachtfotografie, portretfotografie (high key en low key), macrofotografie, druppel en rook fotografie.
Ontzettend leuk allemaal om te doen! De groep was prettig en gezellig om mee te werken.
Ik kan ook deze cursus van harte aanbevelen! Sander mijn dank is groot voor alle informatie en gezelligheid 😉

by Sylvia on reviews
workshop Avondfotografie

Een leuke workshop avondfotografie. Weer een heleboel nieuwe dingen geleerd.
Goede tips gekregen van Sander. Het was ook een leuke rustige maar gezellige groep.
Voor herhaling vatbaar!

by Paula on reviews
basiscursus

Hele leerzame cursus !
In een paar avonden tijd veel geleerd door de duidelijke uitleg van Sander en de voorbeelden. Ook de excursie naar Blijdorp is een aanrader om al het geleerde in de praktijk te brengen en nog meer tips van Sander te krijgen. Kortom : een TOP cursus !

by Renske vink on reviews
Basis cursus

Super cursus!!

Met een gezellige sfeer veel geleerd in een paar avonden tijd . Je kunt vanalles vragen en er word de tijd genomen om je al vragen te beantwoorden.

Ik kom zeker nog een keer terug voor de gevorderden cursus!

by Carla on reviews
Basiscursus

Super leerzame cursus, op een duidelijke manier geleerd hoe ik mijn camera kan bedienen en alles uit mijn camera kan halen. 4 avonden en een dag in Blijdorp om alles in de praktijk te brengen. Echt een aanrader!

by Miranda on reviews
Basiscurcus

Wat een enthousiasme heeft die Sander!
Veel geleerd deze curcus wat je allemaal met een camera kunt doen !
Gezellige ongedwongen sfeer!
Dank je , helaas is de verolgcurus al vol anders had ik me ingeschreven ....

by Henk Tammerijn on reviews
Vier geweldige avonden

Vier geweldige avonden waarin ondanks dat ik al wat jaartjes fotografeer, veel heb geleerd wat ik allemaal nog meer uit mijn camera kan halen.
Sander die met zijn camera gekoppeld aan de tv, met veel geduld en enthousiasme je meeneemt in de wereld van fotografie. En het je door jezelf op je camera terug te laten zoeken/vinden, wat hij heeft uitgelegd.
Tevens de excusie naar de dierentuin is zeker een aanrader, om in de praktijk aanwijzingen te krijgen op vele vlakken en te ervaren om op een andere wijze te fotograferen.
Top! Zeker een aanrader voor een ieder die meer uit zijn camera wil halen.

by Loes geerlings on reviews
Basiscursus voorjaar 2016

Beter later dan nooit. En belofte maakt schuld.
Van sander erg veel geleerd. Hij heeft het geduld waar velen jaloers op kunnen zijn.
Fijne groep en hij hield ieders aandacht bij zijn verhalen uit de praktijk.
Ga echt de vervolg cursus volgen als er weer plaats is.
Sander bedankt voor alles en tot snel

by Ingrid on reviews
Fotograferen nieuwe hobby

Wat heb ik veel gehoord, gezien, geleerd...
Een AANRADER deze laag drempelige cursus van Sander..
Van een automatische stand fotografe naar leren hoe je camera in elkaar steekt en wat je er allemaal mee kan doen..
Ook de excursie Blijdorp was top, daar enorm veel geleerd door te doen en gelijk te bekijken wat er anders zou moeten
Al met al helemaal blij en enthousiast, nu veel op pad met de camera en later nog zeker de vervolg cursus of een workshop zeker bij Sander!

by Dick on reviews
enthousiast met fotograferen

Toen ik begon maakte ik foto's met mijn telefoon. Nu weet ik ongeveer hoe een camera werkt en hoe ik mooie foto's kan maken. Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd dus heb ik mij vol enthousiasme opgegeven voor de vervolgcursus.
Sander bedankt voor het geduld, de humor en de kennis waarmee je alles uitlegt.

by Esther Ende on reviews
vervolg cursus

Op zondag 16 oktober de vervolgcursus afgesloten met een uitje naar Archeon.
Naast dat ik tijdens het vervolg weer enorm veel tips en trucs van Sander heb gekregen was dit een superuitje. Sander geeft je tijdens de cursus en tijdens het uitje in een ongedwongen sfeer veel praktische tips.
Ik genoot van de foto's van anderen en leer ook veel van de opbouwende kritiek. Sander kraakt nooit iets af, laat een ieder in zijn waarde, en heeft heel veel kennis in huis om meteen te zien wat er aan jou fotografie beter zou kunnen.
Voorlopig probeer ik de opgedane kennis te verwerken, heb eigenlijk te weinig tijd om mijn hobby vaker uit te oefenen. Maar bij sander keer ik ongetwijfeld nog een keertje terug voor een leuke workshop of cursus.

by Mirjam Huibers-Langeveld on reviews
leuke basiscursus fotografie, aanrader!

De basiscursus fotografie bij Sander was erg leuk en heel leerzaam. Hij neemt rustig de tijd om bij elke cursist uit te leggen waar bepaalde knoppen op de camera voor dienen en waar je dingen kunt vinden in het menu.
Sander is een enthousiaste leraar die je meer uit je camera laat halen dan je zelf van tevoren kunt bedenken. Hij legt met voorbeelden duidelijk uit waarom handmatig instellen van de camera mooiere resultaten oplevert dan fotograferen op de automatische stand.
Ik ga zeker door met de vervolgcursus!

Sander, tot volgend jaar 🙂

by Gerda on reviews
Bedankt

Afgelopen donderdag de laatste cursusavond van de basiscursus gevolgd. Het is een echte aanrader. Dingen waarvan je dacht ze al te weten worden door hem zo uitgelegd dat je ze echt begrijpt. Sander legt heel geduldig uit en illustreert alles op een enorm scherm. Het waren heel leerzame avonden en Blijdorp was zeker een toevoeging. Ik kijk uit naar de vervolgcursus.
Sander bedankt.

by Lienke on reviews
basiscursus

Afgelopen donderdag de laatste cursusavond basisfotografie van Sander gehad. Waar mijn vader in het verleden al pogingen had gedaan om mij wegwijs te maken in de wereld van ISO, diafragma en sluitertijd is het Sander geweest die het mij heeft doen begrijpen. Ik zal nu niet zo snel meer (lees niet) gebruik maken van de automatische stand van mijn camera, dat was voor mij ook het doel om hieraan mee toen, leren hoe ik het zelf kan instellen.
De avonden waren altijd gezellig en leerzaam. Het geleerde werd middels opdrachten in praktijk uitgevoerd. De dag in Blijdorp was een goede toevoeging en zeer leerzaam. Een nieuwe camera en lens verder, want ja je wil alles wel kunnen uitvoeren, kan ik zeggen dat ik de cursus als praktisch, nuttig en leerzaam heb ervaren. Ik zal hem zeker aanraden. Sander legt alles rustig en prettig uit.
Ik kijk uit naar de vervolg curcus!

by Mieke on reviews
Aanrader!

Heel prettige cursus waar je in 4 bijeenkomsten en op de foto excursie veel basis informatie goed, duidelijk en direct toepasbaar krijgt uitgelegd. Sander legt het heel rustig en ontspannen uit en gaat op alle vragen geduldig in waardoor het zonder stress voor de hele groep goed te volgen is. Fotograferen op de automatische stand is verleden tijd als je eenmaal ziet hoe leuk het is om met eigen instellingen te fotograferen. Ik heb heel veel geleerd en kijk al uit naar het vervolg.

by sylvia on reviews
basiscursus fotografie

Ik heb de basiscursus gevolgd bij Sander. Op een ,met veel geduld, ongedwonge en rustige manier doet Sander er alles aan om " het fotografie kunstje" , zorgvuldig en uitgebreid, uit te leggen!
Met voorbeelden, slides en opdrachten weet Sander je haarfijn uit te leggen hoe je het beste een foto kunt maken en waar je op moet letten bij het instellen van je camera! (Ik heb weer een hoop "nieuwe" knopjes op mijn camera ontdekt, haha)
De Blijdorpdag was heel gezellig en ontzettend leerzaam!
Echt een aanrader deze cursus! Ik ga zeker de gevorderden cursus ook doen!

by Ellen on reviews
Super

Net als Ben dinsdag 27 september avondfotografie gedaan. En daar ben ik bllij vangeworden. Supertips, waardoor ik direct al mooie foto' s had. Wat. Wil je nog meer? Nou, nu wil ik NOG meer tips want ik heb de smaak te pakken. Had me al opgegeven voor de workshop flitsfotografie en direct enthousiast een vriendin gemaild die zich direct heeft opgegeven. We kojken er zeer naar uit en als ik net zoveel leer..... wauw nu al zeer enthousiast. Alle vetrouwen in

by ben van elswijk on reviews
avondwandeling

dinsdagavond 27 sept.met Sander en nog 6 cursisten een avondwandeling door rotterdam gemaakt,we vertrokken vanaf hotel new york new york en we hadden prachtigen luchten dus iedereen werd gelijk super blij.Na de uitleg van sander over de instellingen zijn we gaan fotograferen en de plaatjes waren erg mooi.na steeds goede uitleg van Sander zijn we door rotterdam gewandeld en we hadden het super naar ons zin.
We hebben met volle teugen genoten van de erasmusbrug met het mooie licht erop.ideaal voor mooie foto,s.
De volgende wandeling ben ik zeker weer van de partij.
Sander bedankt voor de duidelijk uitleg en leuke avond.

by Hermien on reviews
Basis Cursus

Met veel plezier de basiscursus gevolgd (juni/juli 2016). Veel geleerd, en ook genoten. Dagje Blijdorp was helemaal top. Deze cursus is echt een aanrader; op een relaxte manier leer je heel veel. Ik ga zeker nog een andere cursus volgen bij Sander!

by Linda on reviews
En nog een keer...

Na het volgen van de basiscursus ben ik gelijk doorgegaan met de gevorderen. Zegt toch eigenlijk genoeg? De basisstappen heb je na de basiscursus wel redelijk onder de knie, maar bij de gevorderden ga je anders kijken. Avondfotografie met lange sluitertijden, maak een creatieve foto, straatfotografie. Je wordt iedere keer getriggerd om een stapje verder te gaan, om bezig te zijn met je camera buiten de standaard kiekjes om. Sander helpt en stimuleert je. Klasse om dit voor elkaar te krijgen.

by Gilbert Leter on reviews
Basiscursus fotografie.

Omdat ik een paar jaar geleden op advies van een collega een fototoestel had gekocht kreeg ik vorig jaar bij het bereiken van mijn pensioengerechtigde leeftijd o.a. een fotocursus van mijn (nu ex-)collega's cadeau. Eerst bij iemand anders, maar korte tijd voor het begin ging deze cursus niet door en was geregeld dat bij Sander wel de cursus kon worden gevolg. De eerste maanden daarna bleek hoe geduldig Sander was. Door omstandigheden a.g.v. een "hulp"-reis naar Suriname heb ik 3x moeten afzeggen en kon ik zonder problemen steeds doorschuiven naar de volgende cursus. Tot het begin dat ge cursus begon fotografeerde ik steeds met in de auto stand. Gelukkig heb ik de cursus gevolgd en ik zou achteraf niet weten hoe ik een bokeh foto zou moeten maken. Ook tijdens de cursus bleek hoe geduldig hij was, hoe ontspannen (incl. humor) hij de stof behandelde en hoe ontzettend veel hij wist van de facetten van het vak fotografie. Fotograferen in Blijdorp bij goed weer heb ik als een happening ervaren. Geweldig ondanks het feit dat het soms mis ging gelet op het resultaat van enkele foto's. Blijkt wel hoe mooi en tegelijkertijd moeilijk fotograferen is. Sander bedankt.

by Tineke on reviews
Basiscursus

Ik heb net de basiscursus gedaan. Wat een mogelijkheden heb je met een fototoestel.
Heel veel geleerd. Sander legt het op een rustige en duidelijke manier uit.
Ik ben erg enthousiast geworden.

Sander bedankt voor de gezellige en leerzame avonden.

by Bart Kluivingh on reviews
Veel geleerd, fotografeer aanzienlijk beter

Na een tip van een kennis heb ik mij bij Gevoelsfotografie ingeschreven en heb ik de basiscursus gevolgd. In het verleden heb ik veel analoog gefotografeerd, maar ik kon de vertaling naar digitaal niet maken.
Naast dat Sander de techniek achter het fotograferen heeft uitgelegd heb ik ook veel geleerd van het kijken naar de foto's van de medecursisten.
De afsluiting van de cursus is een middag in diergaarde Blijdorp.

Ik vond de cursus erg leerzaam en gezellig. Ik raad het iedereen aan, ook als je al veel fotografeert, omdat je nieuwe dingen van je camera leert kennen.

by Adrie van Beek on reviews
Gevorderden cursus

Gisteren 24 april 2016 alweer de laatste dag gehad van de gevorderden cursus, deze begon in januari met macro fotografie, de maand februari hadden we avond fotografie in Delft, in maart druppel en rook fotografie, en april portret fotografie en zoals ik hierboven al schreef was het helaas alweer de laatste dag en afsluiting van deze cursus in het Archeon.En zoals velen natuurlijk al weten heeft Sander al deze avonden en dag weer zoveel uitgelegd en tips gegeven, waar je nooit zo gauw zelf aan zou denken, b.v. schaduw op de grond als je buiten portret foto's gaat maken.Maar wat mij persoonlijk zo aanspreekt is de manier waarop Sander de stof behandeld geen vraag te gek en uitleg zo lekker rustig en zet je zelf ook aan het denken voor je iets gaat doen op zo avond, en om wat voor camera het ook gaat Sander weet het wel hoe iets moet als je de instelling niet kunt vinden.Voor die gene die nog mochten twijfelen om hier een cursus te gaan doen, nou twijfel niet en ga gelijk een van de cursussen en of workshops volgen, je krijgt hier geen spijt van, heb zelf al meerdere cursussen bij Sander gehad en is heel goed bevallen en zeg tegen ieder die een cursus fotografie wil doen ga een op de site van GevoelsFotografie kijken, je krijgt geen spijt.Sander dank voor deze cursus en hele leuke avonden en zeker tot een volgend keer.

by Freddy Overkleeft on reviews
basiscursus fotografie

Ik was een volslagen leek op fotografie gebied (ben ik nog). Door de cursus ga je toch anders naar de materie kijken. Je kijkt naar licht en compositie. Zo wist ik dat je nooit tegen de zon in mag fotograferen.....mis! Je krijgt daardoor juist mooie foto's. Camera staat ook niet meer op automatisch. Het is veel leuker om handmatig instellingen te doen. Je haalt er veel meer uit. Sander is een hobbyist en een vakman. Enorm veel opgestoken, waardoor ik enorm enthousiast geworden ben en zeker een vervolgcursus ga doen.

by Heleen on reviews
Druppels & Rook / Flitsen met reportage flitser

Recent heb ik 2 super workshops gevolgd.Op 2 februari: Flitsen met de reportage flitser, hier heb ik veel van geleerd.Op 31 maart: Druppels & Rook, dit is een bijzonder leuke techniek in de fotografie. En Sander legt het allemaal weer zo duidelijk uit. Eerst een theoretisch deel, daarna zelf oefenen. Wij zijn die avond allemaal naar huis gegaan met een paar prachtige foto's van kleurrijke druppels en rook. Kortom een echte aanrader!

by Peter on reviews
Basiscursus

Veel geleerd in ontspannen zetting. Groep niet te groot waardoor iedereen voldoende aandacht kredg. Sander weet waar hij het over heeft en brengt dit helder over. Aanrader

by Marlies on reviews
Avond fotografie

Workshop avondfotografie in Delft gedaan, super!
Ook mijn zoon was mee en heeft genoten, we wisten niet dat in het donker fotograferen (doe je niet, dan zie je niets) zo leuk is.
Het was weer een leerzame avond met gezellige mede cursisten.

by Annette on reviews
basiscursus

In vier avonden en een dagexcursie naar Blijdorp veel geleerd van Sander. Ik gebruikte altijd alleen de automatische stand. Nu ben ik veel meer dingen aan het uitproberen. Sander legt alles goed uit, hij heeft een enorme passie voor fotografie.

by Esther Ende on reviews
Geweldig

Hele leuke basis cursus gevolgd. Maakte al foto's in M stand maar dat ging nog wel eens mis. De Av of Tv stand nu goed leren onderscheiden en gaan gebruiken.
Wat een eye-opener. Ook de wit-balans nu eens goed leren toepassen.
Sander is helder, heeft overduidelijk veel kennis en deelt deze graag.
Nu veel oefenen en dan na de zomer op naar de gevorderden cursus.

by Ineke on reviews

Ik ben heel blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Met een kleine groep in de huiskamer van Sander maakt de sfeer gemoedelijk. Sander heeft de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Mede door ons uit te dagen met huiswerk heeft mij anders doen kijken en fotograferen. Het dagje Blijdorp was een leuke afsluiting, waarbij we nog goed werden begeleid om het geleerde in praktijk te brengen. Ook nog leuke dingen om op te letten bij het fotograferen mee gekregen. Zeker een aanrader deze cursus.

by Linda on reviews
Gewoon doen

Het is jammer dat Sander niet meer cursussen geeft, want mehn wat zijn ze leuk en leerzaam. Hij legt goed en duidelijk uit wat je moet doen om een bepaald effect in je foto's te krijgen. Daarbij krijg je opdrachten mee om alles nog eens in de praktijk te brengen. De afsluitende excursie naar dierentuin Blijdorp maakt het allemaal af en krijg je nog zoveel tips en trucs om met de mooiste foto's thuis te komen. Gewoon doen dus!

by Juwan on reviews
Aanrader!

De basiscursus was zeer leerzaam en gezellig in huiselijke sfeer gegeven. In de 4 avonden en de excursie naar Blijdorp heb ik heel veel van opgestoken. Sander legt alles duidelijk en rustig uit. Belichting en Iso- instellingen waren mij niet helemaal duidelijk. Door de cursus ben ik nu meer bewust van de instellingen en weet waar ik mee bezig ben.
Sander werkt met een klein groepje, het voordeel hiervan is dat je veel aandacht krijgt om al je vragen te stellen.
Deze cursus is zeker een aanrader!

by louise vermeer on reviews
high key low key

In een hele aangename setting en gemoedelijke sfeer de workshop high key low key gevolgd bij Sander. Hoop dat ik het thuis in de praktijk kan brengen en dat ik het straks allemaal nog weet maar Sander is in ieder geval heel kundig. Denk dat ik zeker nog eens terugkom voor nog een workshop. Bedankt!

by Lousanne on reviews
Doen!

Omdat ik meer met mijn camera wilde dan alleen op de automatische stand fotograferen, ben ik op zoek gegaan naar een leuke en betaalbare cursus. Na wat zoeken op internet kwam ik bij GevoelsFotografie uit. In 4 avonden legt Sander niet alleen heel veel uit, maar laat hij ook verschillende effecten zien en is er tijd om zelf te oefenen. Door 'huiswerk' op te geven blijkt gelijk of ik het geleerde ook zelf kan toepassen. Is dat niet zo, dan legt Sander het nog een keer uit.
De excursie naar Blijdorp is niet alleen heel gezellig, maar ook heel leerzaam omdat Sander al wandelend door het park veel uitlegt: letten op de lichtval, gebruik maken van donker/licht contrasten, fotograferen door gaas heen en nog veel meer.
Ik heb na het volgen van de basiscursus nog niet het idee dat ik het fotograferen in de vingers heb. Ik heb veel geleerd en ben erg enthousiast en inmiddels veel aan het oefenen. Mijn foto's worden er langzaamaan beter op. Ben zeker ook van plan om over een tijdje ook de cursus voor gevorderden te doen.

by Angelique on reviews
Basiscursus is een echte aanrader

Nog niet zo lang geleden de basiscursus afgerond: een echte aanrader voor ieder die op een leuke en goede manier meer over fotograferen, zijn camera en compositie wil leren. Sander kan fantastisch uitleggen en zijn passie voor fotografie is aanstekelijk. Voor ieder die erover denkt een cursus bij Sander te volgen, kan ik maar 1 ding zeggen: Doen !!!

by Ankie Balgit on reviews
cursus voor gevorderden

In mei jl. heb de basiscursus gedaan bij Sander en nu de vervolgcursus. Tussendoor ook de workshops high-key/low-key en werken met je flitser. Het zijn praktische workshops. Er wordt veel geoefend en theorie wordt duidelijk toegelicht. Elke sessie heeft mij geïnspireerd. Eén van de mooiste herinnering is voor mij de dag in het Archeon. Fotograferen is meer dan alleen techniek, belichting en compositie. Sociale vaardigheden zijn net zo belangrijk, zeker bij portretfotografie. De opdrachten zijn uitdagend en hebben mijn creatieve kant zeker aangewakkerd. Dank je wel, Sander.

by Ellen on reviews

Ook ik heb de basis en gevorderden cursus gedaan bij Sander van gevoelsfotografie, ik keek echt uit naar de lessen en vind het erg jammer dat het voorbij is. Gelukkig mag ik nog een les inhalen en staat er nog een workshop in de planning. Je leert zoveel bij hem, geen vraag is raar, geen uitleg te veel. En behalve dat je veel leert over fotograferen leer je ook bewust kijken. Dit is zeker een aanrader als je een cursus fotografie wilt doen.

by Ilse Tergau on reviews
Veel geleerd!

Zowel de basis- als de gevorderden cursus doorlopen. Ontzettend veel geleerd over mijn camera Nikon D3100. Tijdens deze cursussen leer je ook creatief te denken in het fotograferen. Niet altijd even makkelijk maar de resultaten achteraf zijn echt gaaf en je wordt nog meer gestimuleerd. Er worden aparte thema's behandeld, beoefend en besproken. Sander's blijvende enthousiasme is aanstekelijk, waardoor je leergieriger wordt. Ga zo door Sander, bedankt voor het geduld en de leerzame lessen.

by Annita Kleyweg-Middelburg on reviews
geweldig en leerzame fotocursus

Het was een super goede keuze om bij Sander’s Gevoelsfotografie (de basis en de vervolg cursus) te volgen Met een groep hele gezellig mede cursisten was het elke keer een feestje om naar Sanders fotocursus te gaan Sander is heel praktijk gericht en de basis techniek wordt heel duidelijk uitgelegd. De cursusstof wordt op een begrijpelijke manier verteld en vooral ook getoond De praktijklessen waren ook heel leuk en leerzaam
Onze volgende workshop staat alweer voor 2016 gepland bij Sander

groetjes van Annita

by Charisse on reviews
Nieuwe digitale wereld

Ook ik heb de basiscursus gevolgd. Ben zeer tevreden over de cursus.
Ik geniet nu eindelijk van het resultaat van mijn foto's. Zeker een aanrader.
Dank Sander en TOT ZIENS!

by Marlies on reviews

Afgelopen zondag de basiscursus afgesloten met een leerzame en gezellige dag in Diergaarde Blijdorp.
In de voorgaande 4 lesavonden, in ongedwongen huiskamer sfeer, heel veel geleerd en tussentijds geoefend en mijn camera leren kennen, er ging een wereld voor me open!
Ben heel blij dat ik voor deze cursus heb gekozen in plaats van mijn tweede keus in een grote groep in een klaslokaal.

by Gab on reviews

Ook hier een deelnemer die met zijn camera geen andere knop dan de automatisch kon vinden. Na deze cursus geleerd dat er veel meer mogelijkheden zijn en dat daardoor mooiere foto's gemaakt kunnen worden. Cursus wordt op een gezellige en ongedwongen wijze gegeven.

by Tonia on reviews

Ik heb de basis cursus gevolgd en ben heel blij met wat ik in 4 avonden allemaal heb geleerd. Niet alleen kan ik nu beter met mijn camera omgaan, ook de kwaliteit van mijn foto's is met sprongen vooruit gegaan. Je zit in een kleine groep, wat ik zelf erg prettig vind. Sander neemt alle tijd om alles duidelijk uit te leggen en heeft veel geduld. Ik zou deze cursus aan iedereen aanbevelen.

by Saskia on reviews
Zeer de moeite waard

Bij GevoelsFotografie heb ik een geweldig leuke basis cursus gevolgd.
Natuurlijk door Sander, maar ook hadden wij een gezellige groep.
Ik heb meer inzicht gekregen in de mogelijkheden van mijn camera om alle moois wat ik zie op de gevoelige plaat vast te leggen.

Dank voor deze basis en ik kom zeker terug voor een vervolg.
Saskia Visser

by Emmeline on reviews

Ik had een camera gekocht maar eigenlijk kon ik niet meer dan alleen de automatische stand. Bij de cursus heb ik geleerd om veel meer met mijn camera te kunnen doen dan alleen fotograferen met de automatische stand. Hoop over een tijdje als ik de begin cursus helemaal onder de knie heb een vervolg cursus te gaan doen.

by Linda on reviews

Ondanks dat ik niet helemaal blank de cursus in ging toch een hoop geleerd. Sander legt het goed begrijpbaar uit in een ongedwongen en huiselijke sfeer.

by Koen van Venetië on reviews
Leerzaam

Ik heb in vier avonden + afsluitende excursie geleerd om te gaan met een Canon 7D op de M en de A stand. Heb het geleerde in de praktijk gebracht bij concertfotografie onder donkere omstandigheden zodat ik makkelijker en sneller de juiste beslissing kan maken betreffende de instellingen van de camera. Vele nuttige tips, ook die over waar het licht vandaan komt, gebruik histogram en belichtingscompensatie.

by Patrick on reviews

Komende uit het rolletjes tijdperk heb ik mij als herintreder samen met mijn dochter aangemeld voor de basiscursus. Het was een goede keuze om dit bij Sander’s Gevoelsfotografie te doen. Sander verstaat de kunst om praktijk gericht, je op een inspirerende manier de basis techniek duidelijk uit te leggen. Met een leuke groep medecursisten, in een huiselijke omgeving, wordt de cursusstof op een begrijpelijke manier verteld en en vooral ook getoond, met aandacht is voor een ieder. Verschillen in ervaring en niveau worden moeiteloos overbrugd. De praktijkles was een mooie en leerzame afsluiting.
Ik ga graag een vervolgcursus volgen en ben door Sander extra gemotiveerd om nog meer en betere foto’s te gaan maken.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»