Plaats hier uw review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

reviews
Average rating:  
 148 reviews
by Sylvia on reviews
Super leuke cursus

Ik heb onlangs de basis cursus fotografie gedaan. Heel veel geleerd in een ontspannen sfeer. De afsluitinde excursie in Blijdorp was ook super gezellig en we konden al het geleerde nog eens uitproberen.

by Willemijn on reviews
Ontspannen fotocursus

In ontspannen sfeer heb ik geleerd hoe mijn camera werkt en hoe fotograferen leuk en creatief kan zijn.

by Baukje on reviews

Heb de cursus voor beginners gevolgd, is zeker een aanrader. Heb ontzettend veel geleerd en de excursie naar Blijdorp is zeer de moeite waard. Ik ga zeker door voor de cursus van gevorderden.

by Pim Morel on reviews
Gevorderde cursus & Workshop extreem lange sluitertijden

Heb de cursussen voor beginners, gevorderden en extreem lange sluitertijden gevolgd bij Sander en ik moet zeggen dat het mijn fotowereld weer eens veranderd heeft.
Ik heb ontzettend veel bij geleerd en heb genoten van zijn passie voor de fotografie.
Een groot voordeel bij Sander is dat hij het eerst heel duidelijk uitlegd en je daarna meesleept naar buiten en je daar alles zelf laat proberen en kom je er niet uit, je wordt van de wieg tot het graf geholpen.
Sander, het was perfect.

by mia van schijndel on reviews
gevorderde curcus

na de beginners cursus bij Sander gevolgd
te hebben ook de gevorderde maar gelijk gedaan ,alles word goed en duidelijk uitgelegd ,zondag naar het Archeon geweest dat was ook een leuke en zeker een hele leerzame dag , de cursussen die Sander geeft zijn een echte aanrader

by Frits on reviews
Gevorderden cursus

Na de basiscursus een uitstekende verdieping, waarbij Sander, praktisch als altijd, het eerder geleerde weer naar boven haalt en toe laat passen in de meer specialistische mogelijkheden van fotografie. Het huiswerk tussen de lessen is uitdagend en vraagt creativiteit. Prima cursus dus !

by Wanda on reviews
gevorderden cursus

Pas de gevorderden cursus afgerond en ook deze cursus was enorm leerzaam en leuk. Wij zijn als groep zo enthousiast dat wij Sander hebben gevraagd om een volgende cursus samen te stellen. Ik ben benieuwd! De cursussen zijn een echte aanrader. Ook de uitstapjes waren echt leuk.

by Jacqueline on reviews
Gevorderden cursus

Helaas, de gevorderden cursus zit er al weer op. Weer super veel geleerd van Sander die alles zo rustig en duidelijk uitlegt. Avond- portret- macrofotografie en Druppels & Rook, alles komt aan bod. En natuurlijk de huiswerk opdrachten die je buiten je comfortzone brengen, maar leuk zijn om te doen.

Sander dank je wel, op naar de vér gevorderden cursus ???

by Angelique on reviews
beginnerscursus

In een ontspannen sfeer komen alle nuttige dingen van de camera/fotografie ter sprake. Er is genoeg ruimte voor vragen en de opdrachten die je meekrijgt na elke cursusavond worden uitvoerig besproken. Alles wat die avond is besproken krijg je ook per mail. Door de camera te pakken en op pad te gaan met dit naslagwerk, kom je tot hele leuke verrassingen! Een hele leuke en leerzame cursus....

by Ed on reviews
Basiscursus Fotografie

Voor iedereen die met fotograferen gaat beginnen is dit een hele goede eerste stap.

Alles wordt in een ongedwongen sfeer behandeld en je steekt er ongelooflijk veel van op.

by Irene on reviews
Top cursus!

Op aanraden van een collega ben ik bij Sander terechtgekomen. Ik vond fotograferen altijd al heel erg leuk maar verder dan het knopje automatisch kwam ik eigenlijk niet. Na de eerste les heb ik dit knopje al niet meer gebruikt en ik ben van plan dat ook niet meer te gaan doen. De cursus is super leerzaam en op een ontspannen manier leer je iedere les weer meer en door de opdrachten die je meekrijgt ga je ook direct aan de slag. Ons hele groepje heeft zich direct opgegeven voor de vervolgcursus. Dus zo leuk is de cursus!

by Anita on reviews
beginnerscursus

Bij Sander in korte tijd zeer veel geleerd. De belangrijkste functies van je camera komen aan bod in de beginnerscursus en er is genoeg tijd om te oefenen en vragen te stellen. De dag naar Blijdorp, waarbij Sander zelf tips gaf, was een heel fijne manier om het geleerde uit te proberen en toe te passen.

De cursus was zo inspirerend, dat we met de hele groep meteen maar de gevorderdencursus hebben geboekt!

by Lilian on reviews
Basiscursus fotografie

Echt een aanrader! Sander is een professional die het ook nog eens goed over kan brengen. Ik heb heel veel geleerd en ben al direct aan de gevorderden cursus begonnen. De vier avonden waren heel informatief en gezellig. De excursie naar Blijdorp was ook erg leerzaam, omdat je al het geleerde dan nog meer direct in de praktijk kunt brengen. Zeker 5 sterren waard!

by Karel on reviews
Basiscursus Fotografie

De basiscursus fotografie bij Sander verdient zeker 5 sterren! In een ongedwongen sfeer en een gezellige groep heel veel geleerd over de functies en mogelijkheden van de camera en mijn Canon beter leren kennen. Nu aan de slag met mijn camera en zeker een vervolgcursus.

by mia on reviews
beginnerscursus

In 4 avonden en een uitstapje naar Blijdorp heel veel geleerd ,me camera stond altijd op auto. dat is nu verleden tijd Sander legt het allemaal heel duidelijk uit ik ga fotograferen steeds leuker vinden ,de beginners cursus is een echte aanrader

by Yvonne on reviews
basiscursus fotografie

Sander heeft in 4 avonden en een excursie in Blijdorp alle nodige informatie gegeven om meer uit je camera te halen. Net als de andere cursisten had ik mijn camera standaard op de automatische stand staan om foto's te maken, maar na de eerste bijeenkomst is mijn camera niet meer in die stand gebruikt. In een ongedwongen sfeer leer je elke bijeenkomst meer, maak je mooiere foto's en raak je enthousiaster. Ik kijk uit naar de gevorderden cursus!

by Inge on reviews

De basiscursus fotografie bij Sander verdient zéker 5 sterren! In een ongedwongen sfeer en een gezellige groep heel veel geleerd over de functies en mogelijkheden van de camera en mijn Canon beter leren kennen. Nu veel zelf aan de slag en hopelijk in de toekomst een vervolgcursus.

by Ruud on reviews
Veel leren in korte tijd!

Enthousiaste docent, geen overbodige informatie, heldere uitleg waarmee je snel aan de slag kunt. Tijdens de les kun je al je vragen kwijt. Ook de foto-opdrachten en nabesprekingen zijn gezellig en leerzaam. Een aanrader!

by wesley on reviews
Super

Ik vond het een super leerzame basiscursus. Ik heb er veel van opgestoken en zeker met behulp van Sander die het allemaal heel erg goed kan uitleggen en die er ook echt wel verstand van hebt... Ga zo door.....

by Sylvia van der Wel on reviews
enthousiast

Het enthousiasme van Sander over het fotograferen werkt heel aanstekelijk. Hij wijst je op mogelijkheden. ik was verbaasd hoe snel dit tot mooie foto resultaten leidt. En dat alles ook nog in een gezellige relaxte sfeer. Ik ga graag nog eens met je "foto wandelen".

by Edith van Kalsbeek on reviews
foto cursus

Het was heel erg leerzaam en Sander legt het allemaal geduldig uit. Veel tijd om iets te vragen. Echt heel erg leuk en leerzaam. Ik hoop dat je nog eens een paar avonden aan Lightroom gaat besteden.

by Cyntha Slootweg on reviews
inspirerend

Wat een inspirerende gevorderden cursus geeft Sander. Leuke opdrachten om te zorgen dat je heel veel leert in korte tijd. Ook de portret fotografiedag in Archeon was super. Daar heb ik enorm veel geleerd over natuurlijk licht zien en er gebruik van maken. Een aanrader deze cursus.

by Frits on reviews

Een degelijke én ontspannen basiscursus, waarin je leert je camera nu eens niet het automatische werk te laten doen. Inspirerend en uitdagend, en een hele verbreding van de mogelijkheden die je hebt.

by Claudia on reviews
Basiscursus

Wat een leerzame en gezellige cursus! Als amateur fotograaf heb ik zoveel geleerd over mijn camera, de verschillende standen/instellingen en de opties zoals de verschillende lenzen. Sander heeft een aanstekelijke passie voor fotografie en geeft op een fijne manier uitleg. Ik ga zeker kijken voor een vervolgcursus. Nogmaals bedankt Sander!

by Jacqueline on reviews

In ongedwongen sfeer legt Sander alle ins & outs uit van je camera.

Er gaat een wereld voor je open. Ik snap nu eindelijk hoe het werkt.

Sander, dank je wel !

by Nico Hemelraad on reviews
Basiscursus

Heel veel geleerd in een fijne en ontspannen sfeer. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt. Er ging een wereld voor me open en kijk nu anders naar de dingen van alledag. Veel geleerd van de creativiteit van medecursisten.

Ga nu het geleerde in praktijk brengen en daarna zeker de gevorderde cursus volgen.

Voor iedereen die op de automaat fotografeert een aanrader.

by Walter Lambert on reviews
Basis cursus

Al een aantal jaren fotografeerde ik op automatische piloot, waar ik eigenlijk vanaf wilde. Zeker geen spijt van de basiscursus, Sander geeft duidelijke uitleg en heeft veel geduld, vanaf nu ga ik geen automatische stand meer gebruiken. Bedankt Sander!

by Lysanne on reviews
Basiscursus

Afgelopen maanden de basiscursus fotografie gevolgd bij Sander. De sfeer van de cursus was erg ongedwongen en er was genoeg ruimte voor vragen. Voor de cursus schoot ik mijn foto's in de automatische stand. Na de eerste avond werd al duidelijk dat dit niet meer ging. Erg veel van deze cursus opgestoken en na de cursus nooit meer op de automatische stand. Een aanrader voor een ieder die meer uit zijn camera wilt halen!

by Johnny on reviews
Basiscursus

Ondanks dat ik al een tijdje fotografeerde, ben ik aan deze cursus begonnen. En totaal geen spijt van gehad. Sander geeft op een hele leuke en ontspannen manier deze cursus.

Vroeger stond mijn camera altijd op de automatische stand, maar na de cursus doe je dat gewoon niet meer. Was echt leerzaam voor mij.

by Viviëne on reviews
Basiscursus

Ik noemde mezelf de beginner onder de beginners. De termen 'diafragma, sluitertijd, ISO en witbalans' kende ik natuurlijk wel maar daar was ook alles mee gezegd. Daar komt bij dat ik mijn camera pas 3 maanden heb, dus ook die was nog helemaal vreemd voor me.
Na 4 avonden en een praktijkdag in Blijdorp (superleuk) voel ik me nog steeds een beginner, maar wel een gevorderde beginner. Ik weet nu wat die begrippen inhouden, nu is het zaak ze op de juiste manier toe te passen. Dus... oefenen, oefenen, oefenen! Als ik die 3 basisbegrippen goed beheers ga ik zeker nog een keer terug naar Sander. Misschien aan het eind van het jaar nogmaals de beginnerscursus?! Ik heb echt al heel veel geleerd, maar er valt nog zo veel meer te leren. En de gevorderden-cursus ga ik ook zeker nog een keer doen.

by Marian van Loenen on reviews
Topcursus basisfotografie

Zojuist de laatste les van de basiscursus fotografie afgesloten. Helaas, want de 4 lessen + excursie naar Blijdorp zijn een ' must' voor degenen, die het fijne van de fotografie willen leren en het knopje 'auto' op hun fototoestel nooit meer willen gebruiken. Sander legt alles uit over o.a diafragma, sluitertijd, witbalans, belichtingscompensatie, isoinstelling enz. Dit alles in een ongedwongen sfeer, waarbij jouw vragen zeer serieus worden genomen en met vakkennis worden beantwoord, waar Sander alle tijd voor neemt. Elke les eindigde met een paar opdrachten voor de volgende keer, die dan besproken worden. Ook de excursie naar Blijdorp was heel leerzaam en heel gezellig. Ik kan niet wachten tot de gevordenden cursus of één van de workshops, die hij ook geeft. Kortom:

amateur fotografen schrijf je in en ervaar de passie en vakkennis van Sander. Het is echt de moeite waard.

by Sylvia on reviews
Aanrader!!

Zowel de basis als de gevorderden cursus, met heel veel plezier, bij Sander gevolgd! Sander weet alles haarfijn en op een begrijpelijke manier uit te leggen in een ongedwongen sfeer! Niet alleen theorie maar vooral veel praktijk! ( Blijdorp, Archeon, rook en druppels, portret, avond fotografie, iedere les een opdracht die uitgebreid besproken wordt in de volgende les, etc.) Na iedere les krijg je keurig op mail wat er allemaal in de les besproken is ! Kortom..., voor iedereen die zich het fotograferen meer eigen wil maken is deze cursus een echte aanrader!!

by Lienke on reviews
vervolgcursus

Afgelopen weekend hebben we de vervolgcursus afgesloten in het Archeon. Ook deze cursus zat vol enthousiasme van Sander. Verschillende onderwerpen zijn aan bod gekomen, nachtfotografie, portretfotografie (high key en low key), macrofotografie, druppel en rook fotografie.

Ontzettend leuk allemaal om te doen! De groep was prettig en gezellig om mee te werken.

Ik kan ook deze cursus van harte aanbevelen! Sander mijn dank is groot voor alle informatie en gezelligheid 😉

by Sylvia on reviews
workshop Avondfotografie

Een leuke workshop avondfotografie. Weer een heleboel nieuwe dingen geleerd.

Goede tips gekregen van Sander. Het was ook een leuke rustige maar gezellige groep.

Voor herhaling vatbaar!

by Paula on reviews
basiscursus

Hele leerzame cursus !

In een paar avonden tijd veel geleerd door de duidelijke uitleg van Sander en de voorbeelden. Ook de excursie naar Blijdorp is een aanrader om al het geleerde in de praktijk te brengen en nog meer tips van Sander te krijgen. Kortom : een TOP cursus !

by Renske vink on reviews
Basis cursus

Super cursus!!Met een gezellige sfeer veel geleerd in een paar avonden tijd . Je kunt vanalles vragen en er word de tijd genomen om je al vragen te beantwoorden.Ik kom zeker nog een keer terug voor de gevorderden cursus!

by Carla on reviews
Basiscursus

Super leerzame cursus, op een duidelijke manier geleerd hoe ik mijn camera kan bedienen en alles uit mijn camera kan halen. 4 avonden en een dag in Blijdorp om alles in de praktijk te brengen. Echt een aanrader!

by Miranda on reviews
Basiscurcus

Wat een enthousiasme heeft die Sander!

Veel geleerd deze curcus wat je allemaal met een camera kunt doen !

Gezellige ongedwongen sfeer!

Dank je , helaas is de verolgcurus al vol anders had ik me ingeschreven ....

by Henk Tammerijn on reviews
Vier geweldige avonden

Vier geweldige avonden waarin ondanks dat ik al wat jaartjes fotografeer, veel heb geleerd wat ik allemaal nog meer uit mijn camera kan halen.

Sander die met zijn camera gekoppeld aan de tv, met veel geduld en enthousiasme je meeneemt in de wereld van fotografie. En het je door jezelf op je camera terug te laten zoeken/vinden, wat hij heeft uitgelegd.

Tevens de excusie naar de dierentuin is zeker een aanrader, om in de praktijk aanwijzingen te krijgen op vele vlakken en te ervaren om op een andere wijze te fotograferen.

Top! Zeker een aanrader voor een ieder die meer uit zijn camera wil halen.

by Loes geerlings on reviews
Basiscursus voorjaar 2016

Beter later dan nooit. En belofte maakt schuld.

Van sander erg veel geleerd. Hij heeft het geduld waar velen jaloers op kunnen zijn.

Fijne groep en hij hield ieders aandacht bij zijn verhalen uit de praktijk.

Ga echt de vervolg cursus volgen als er weer plaats is.

Sander bedankt voor alles en tot snel

by Ingrid on reviews
Fotograferen nieuwe hobby

Wat heb ik veel gehoord, gezien, geleerd...

Een AANRADER deze laag drempelige cursus van Sander..

Van een automatische stand fotografe naar leren hoe je camera in elkaar steekt en wat je er allemaal mee kan doen..

Ook de excursie Blijdorp was top, daar enorm veel geleerd door te doen en gelijk te bekijken wat er anders zou moeten

Al met al helemaal blij en enthousiast, nu veel op pad met de camera en later nog zeker de vervolg cursus of een workshop zeker bij Sander!

by Dick on reviews
enthousiast met fotograferen

Toen ik begon maakte ik foto's met mijn telefoon. Nu weet ik ongeveer hoe een camera werkt en hoe ik mooie foto's kan maken. Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd dus heb ik mij vol enthousiasme opgegeven voor de vervolgcursus.

Sander bedankt voor het geduld, de humor en de kennis waarmee je alles uitlegt.

by Esther Ende on reviews
vervolg cursus

Op zondag 16 oktober de vervolgcursus afgesloten met een uitje naar Archeon.

Naast dat ik tijdens het vervolg weer enorm veel tips en trucs van Sander heb gekregen was dit een superuitje. Sander geeft je tijdens de cursus en tijdens het uitje in een ongedwongen sfeer veel praktische tips.

Ik genoot van de foto's van anderen en leer ook veel van de opbouwende kritiek. Sander kraakt nooit iets af, laat een ieder in zijn waarde, en heeft heel veel kennis in huis om meteen te zien wat er aan jou fotografie beter zou kunnen.

Voorlopig probeer ik de opgedane kennis te verwerken, heb eigenlijk te weinig tijd om mijn hobby vaker uit te oefenen. Maar bij sander keer ik ongetwijfeld nog een keertje terug voor een leuke workshop of cursus.

by Mirjam Huibers-Langeveld on reviews
leuke basiscursus fotografie, aanrader!

De basiscursus fotografie bij Sander was erg leuk en heel leerzaam. Hij neemt rustig de tijd om bij elke cursist uit te leggen waar bepaalde knoppen op de camera voor dienen en waar je dingen kunt vinden in het menu.

Sander is een enthousiaste leraar die je meer uit je camera laat halen dan je zelf van tevoren kunt bedenken. Hij legt met voorbeelden duidelijk uit waarom handmatig instellen van de camera mooiere resultaten oplevert dan fotograferen op de automatische stand.

Ik ga zeker door met de vervolgcursus!Sander, tot volgend jaar 🙂

by Gerda on reviews
Bedankt

Afgelopen donderdag de laatste cursusavond van de basiscursus gevolgd. Het is een echte aanrader. Dingen waarvan je dacht ze al te weten worden door hem zo uitgelegd dat je ze echt begrijpt. Sander legt heel geduldig uit en illustreert alles op een enorm scherm. Het waren heel leerzame avonden en Blijdorp was zeker een toevoeging. Ik kijk uit naar de vervolgcursus.

Sander bedankt.

by Lienke on reviews
basiscursus

Afgelopen donderdag de laatste cursusavond basisfotografie van Sander gehad. Waar mijn vader in het verleden al pogingen had gedaan om mij wegwijs te maken in de wereld van ISO, diafragma en sluitertijd is het Sander geweest die het mij heeft doen begrijpen. Ik zal nu niet zo snel meer (lees niet) gebruik maken van de automatische stand van mijn camera, dat was voor mij ook het doel om hieraan mee toen, leren hoe ik het zelf kan instellen.

De avonden waren altijd gezellig en leerzaam. Het geleerde werd middels opdrachten in praktijk uitgevoerd. De dag in Blijdorp was een goede toevoeging en zeer leerzaam. Een nieuwe camera en lens verder, want ja je wil alles wel kunnen uitvoeren, kan ik zeggen dat ik de cursus als praktisch, nuttig en leerzaam heb ervaren. Ik zal hem zeker aanraden. Sander legt alles rustig en prettig uit.

Ik kijk uit naar de vervolg curcus!

by Mieke on reviews
Aanrader!

Heel prettige cursus waar je in 4 bijeenkomsten en op de foto excursie veel basis informatie goed, duidelijk en direct toepasbaar krijgt uitgelegd. Sander legt het heel rustig en ontspannen uit en gaat op alle vragen geduldig in waardoor het zonder stress voor de hele groep goed te volgen is. Fotograferen op de automatische stand is verleden tijd als je eenmaal ziet hoe leuk het is om met eigen instellingen te fotograferen. Ik heb heel veel geleerd en kijk al uit naar het vervolg.

by sylvia on reviews
basiscursus fotografie

Ik heb de basiscursus gevolgd bij Sander. Op een ,met veel geduld, ongedwonge en rustige manier doet Sander er alles aan om " het fotografie kunstje" , zorgvuldig en uitgebreid, uit te leggen!

Met voorbeelden, slides en opdrachten weet Sander je haarfijn uit te leggen hoe je het beste een foto kunt maken en waar je op moet letten bij het instellen van je camera! (Ik heb weer een hoop "nieuwe" knopjes op mijn camera ontdekt, haha)

De Blijdorpdag was heel gezellig en ontzettend leerzaam!

Echt een aanrader deze cursus! Ik ga zeker de gevorderden cursus ook doen!

by Ellen on reviews
Super

Net als Ben dinsdag 27 september avondfotografie gedaan. En daar ben ik bllij vangeworden. Supertips, waardoor ik direct al mooie foto' s had. Wat. Wil je nog meer? Nou, nu wil ik NOG meer tips want ik heb de smaak te pakken. Had me al opgegeven voor de workshop flitsfotografie en direct enthousiast een vriendin gemaild die zich direct heeft opgegeven. We kojken er zeer naar uit en als ik net zoveel leer..... wauw nu al zeer enthousiast. Alle vetrouwen in

by ben van elswijk on reviews
avondwandeling

dinsdagavond 27 sept.met Sander en nog 6 cursisten een avondwandeling door rotterdam gemaakt,we vertrokken vanaf hotel new york new york en we hadden prachtigen luchten dus iedereen werd gelijk super blij.Na de uitleg van sander over de instellingen zijn we gaan fotograferen en de plaatjes waren erg mooi.na steeds goede uitleg van Sander zijn we door rotterdam gewandeld en we hadden het super naar ons zin.

We hebben met volle teugen genoten van de erasmusbrug met het mooie licht erop.ideaal voor mooie foto,s.

De volgende wandeling ben ik zeker weer van de partij.

Sander bedankt voor de duidelijk uitleg en leuke avond.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»