Plaats hier uw review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

reviews
Average rating:  
 168 reviews
by Fiona on reviews
Heel tevreden

De beginnerscursus gevolgd en ontzettend blij met de kennis die ik heb opgedaan. Resultaat is een serie prachtige vakantiefoto's en de mogelijkheid om LinkedIn profielfoto's aan te bieden in mijn praktijk voor loopbaanbegeleiding. Tijdens de vakantie liepen we nog wel aan tegen de problemen van avondfotografie, dus mijn man en ik hebben ons aangemeld voor de gevorderdencursus 🙂

by Diana on reviews
Basis- en gevorderdencursus

Allebei de cursussen gevolgd. De basiscursus is een geweldige manier om je camera te leren kennen met alle mogelijkheden. Sander kan op een rustige, leuke, geduldige en vooral enthousiaste manier goed uitleggen hoe alles in zijn werking gaat. Ik heb hier ontzettend veel geleerd.De gevorderdencursus geeft een leuk inzicht van de verschillende "takken" van de fotografie waarbij je d.m.v. de opdrachten echt uit je comfortzone wordt gehaald. Ook hier weer veel van geleerd.Gevoelsfotografie is dus een echte aanrader!

by Sylvia on reviews
Aanrader

Gisteren de laatste les van de gevorderde cursus, jammer dat het afgelopen is.

Enorm veel geleerd, echt een aanrader !

Sander bedankt !

by Miranda on reviews
Fotografie en meer

Van de basiscursus heb ik veel geleerd, zowel de camera zelf als de manier van foto's maken. Sander legt dat duidelijk uit en maakt het op het tv-scherm gelijk zichtbaar wat hij met de camera doet. Dus veel praktijk wat sneller blijft hangen. Je leert echt veel op een avond. Ik heb deze manier van lesgeven als heel prettig ervaren. Ben ondertussen gestart met de gevorderde cursus.

by Linda van Eeren on reviews
basis en gevorderde cursus

Super leuke cursussen gevolgd bij Sander, geeft goede en leuke uitleg wat voor iedereen begrijpelijk is. Veel geleerd en ook niet onbelangrijk veel gelachen.

Veelzijdige opdrachten waar je veel van opsteekt.Kortom wil je mooiere en beteren foto's leren maken en je fototoestel beter leren kennen, ben je bij GevoelsFotografie aan het juiste adres.

by Gert-Leo on reviews

Uitstekende basiscursus. Wat ik vooral geleerd heb dat een camera veel mogelijkheden kent en dat je vooral heel moet fotograferen. Sander is een plezierige trainer die zijn vak verstaat en het leuk en goed weet over te brengen. Ik beveel hem zondermeer aan en zou een vervolgcursus zeker bij hem volgen.

by Lex on reviews
Leerzaam maar ook leuk

Deze cursus is een aanrader; theorie is nuttig maar het weten waar de instellingen op je camera zitten is nog belangrijker. Door de opdrachten wordt je er bewust van dat je door het doen en proberen de kennis voor jezelf borgt. Omdat de mede cursisten het zelfde ervaren is het daardoor juist leuk. nu nog volhouden regelmatig te blijven oefenen. Sander weet het enthousiast te brengen

by Frits Steen on reviews
Fijne cursus

Ik heb veel geleerd van de 3 daagse cursus. Allerlei onderwerpen kwamen uitgebreid aan de beurt. Sander nam overal goed de tijd voor. Deze cursus is zeker een aanrader!

by Margien de groot on reviews
Veel geleerd

In drie avonden heel veel geleerd .

Van geen idee van de knopjes op de camara naar niet meer bang te zijn om de camara te gebruiken en weet al heel wat om leuke foto’s te maken.

by Mark on reviews
Leuke en leerzame cursus

Je bent een vakman. Voor mooie foto’s moet je toch je tijd ervoor nemen...,,

by Lianne on reviews
Fijne, leerzame basiscursus

De basiscursus is duidelijk, de sheets zijn overzichtelijk en Sander is enthousiast!

Leuk om met huiswerkopdrachten bezig te zijn en wekelijks meer uit je camera te kunnen halen.

Op naar de gevorderden!

by Olena on reviews
Top

Ik raad deze cursus aan bij iedereen die meer controle over camera en resultaat wil.

De uitleg is erg duidelijk en direct toepasbaar in de praktijk met gezellige excursie naar Blijdorp.

Op naar de vervolgcursus!

by Kimberly on reviews
Zeker aan te raden!

Net de basis cursus afgerond. Met als laatste een hele leerzame en gezellige excursie naar Blijdorp.Als je je graag wilt verdiepen in je camera en mooie foto’s wilt maken zonder de automatische stand te gebruiken. Is deze cursus zeker een aanrader!Sander is een goeie leermeester en weet waar hij het over heeft. Geeft hele duidelijke uitleg en neemt er ook de tijd voor om dingen uit te leggen als je het na de eerste keer niet snapt.Kortom een super cursus. Zeker aan te raden!

by Els Otting on reviews
Basiscursus afgerond

Vandaag de basiscursus fotografie afgerond in Blijdorp.. een cursus die zeker aan te raden is als je meer uit je camera wil halen dan de standaard automatische stand.

Wat hebben we veel geleerd en gelachen met elkaar. Alle slides van de les worden direkt toegestuurd als ondersteuning van je huiswerk.

Op naar de vervolgcursus

by Nathalie on reviews
Basiscursus

Vanavond de basis cursus afgerond bij Sander en wat heb ik er veel van opgestoken! Elke keer weer zeer nuttige informatie met een vleugje humor erin! Aan het einde van elke avond krijg je de powerpoint toegestuurd zodat je thuis nog kunt herhalen. Zondag nog naar Blijdorp en dan zit het er al weer op!Je leert leuke dingen en ik raad Gevoelsfotografie zeker aan!

by Peter Toonstra on reviews
Verhelderend

Als je niks van fotografie weet en je jouw camera altijd op automatisch zet om foto's te nemen is de basiscursus van Sander een must om te volgen.

Sander is een enthousiaste leermeester.Na de eerste cursusavond is je eigen carrière als hobbyfotograaf eigenlijk al begonnen ongeacht wat voor camera je hebt en sta je vervolgens boven de snelweg foto's te nemen met lange sluitertijd of ben je al bezig met een scherp onderwerp op een vage achtergrond omdat je aan het spelen bent met het diafragma.Dank je Sander!

by Sylvia on reviews
Beginnerscursus: Leerzaam & leuk

Vanavond de beginners cursus afgerond, enorm leerzaam en leuk.. Veel geleerd over het instellen van diafragma, sluitertijd, iso en witbalans. Erg leuke dag in Blijdorp gehad. Top !Zojuist ingeschreven voor de vervolg (gevorderden) cursus.

by Wil den Draak on reviews
beginnerscursus

Ik ben gestart met de beginnerscursus bij Sander zonder enige kennis te hebben van de mogelijkheden van fotograferen met een spiegelreflexcamera.

Tijdens de cursus en nu erna heb ik alleen nog maar gefotografeerd door het instellen van diafragma, sluitertijd en ISO waarden.

ik heb heel veel plezier beleefd aan de cursus. Sander weet een informele sfeer te creëren. De resultaten van de opdrachten worden op een positieve manier beoordeeld. Je behoudt daardoor het zelfvertrouwen om door te gaan en je zelfs op te geven voor de cursus voor gevorderden.

by Jolanda on reviews
Beginnerscursus

Beginnerscursus gedaan het begin gemaakt van het ontdekken van je camera.

Nu oefenen op naar de vervolgcursus

by Chantal on reviews
Top

Beginners cursus gedaan, super leuk, foto's worden er zoveel mooiere door als je de camera weet te gebruiken anders dan alleen maar op stand automaat.

Ga me nu snel opgeven voor de gevorderde cursus, nu al zin in

by Sylvia on reviews
Super leuke cursus

Ik heb onlangs de basis cursus fotografie gedaan. Heel veel geleerd in een ontspannen sfeer. De afsluitinde excursie in Blijdorp was ook super gezellig en we konden al het geleerde nog eens uitproberen.

by Willemijn on reviews
Ontspannen fotocursus

In ontspannen sfeer heb ik geleerd hoe mijn camera werkt en hoe fotograferen leuk en creatief kan zijn.

by Baukje on reviews

Heb de cursus voor beginners gevolgd, is zeker een aanrader. Heb ontzettend veel geleerd en de excursie naar Blijdorp is zeer de moeite waard. Ik ga zeker door voor de cursus van gevorderden.

by Pim Morel on reviews
Gevorderde cursus & Workshop extreem lange sluitertijden

Heb de cursussen voor beginners, gevorderden en extreem lange sluitertijden gevolgd bij Sander en ik moet zeggen dat het mijn fotowereld weer eens veranderd heeft.
Ik heb ontzettend veel bij geleerd en heb genoten van zijn passie voor de fotografie.
Een groot voordeel bij Sander is dat hij het eerst heel duidelijk uitlegd en je daarna meesleept naar buiten en je daar alles zelf laat proberen en kom je er niet uit, je wordt van de wieg tot het graf geholpen.
Sander, het was perfect.

by mia van schijndel on reviews
gevorderde curcus

na de beginners cursus bij Sander gevolgd
te hebben ook de gevorderde maar gelijk gedaan ,alles word goed en duidelijk uitgelegd ,zondag naar het Archeon geweest dat was ook een leuke en zeker een hele leerzame dag , de cursussen die Sander geeft zijn een echte aanrader

by Frits on reviews
Gevorderden cursus

Na de basiscursus een uitstekende verdieping, waarbij Sander, praktisch als altijd, het eerder geleerde weer naar boven haalt en toe laat passen in de meer specialistische mogelijkheden van fotografie. Het huiswerk tussen de lessen is uitdagend en vraagt creativiteit. Prima cursus dus !

by Wanda on reviews
gevorderden cursus

Pas de gevorderden cursus afgerond en ook deze cursus was enorm leerzaam en leuk. Wij zijn als groep zo enthousiast dat wij Sander hebben gevraagd om een volgende cursus samen te stellen. Ik ben benieuwd! De cursussen zijn een echte aanrader. Ook de uitstapjes waren echt leuk.

by Jacqueline on reviews
Gevorderden cursus

Helaas, de gevorderden cursus zit er al weer op. Weer super veel geleerd van Sander die alles zo rustig en duidelijk uitlegt. Avond- portret- macrofotografie en Druppels & Rook, alles komt aan bod. En natuurlijk de huiswerk opdrachten die je buiten je comfortzone brengen, maar leuk zijn om te doen.

Sander dank je wel, op naar de vér gevorderden cursus ???

by Angelique on reviews
beginnerscursus

In een ontspannen sfeer komen alle nuttige dingen van de camera/fotografie ter sprake. Er is genoeg ruimte voor vragen en de opdrachten die je meekrijgt na elke cursusavond worden uitvoerig besproken. Alles wat die avond is besproken krijg je ook per mail. Door de camera te pakken en op pad te gaan met dit naslagwerk, kom je tot hele leuke verrassingen! Een hele leuke en leerzame cursus....

by Ed on reviews
Basiscursus Fotografie

Voor iedereen die met fotograferen gaat beginnen is dit een hele goede eerste stap.

Alles wordt in een ongedwongen sfeer behandeld en je steekt er ongelooflijk veel van op.

by Irene on reviews
Top cursus!

Op aanraden van een collega ben ik bij Sander terechtgekomen. Ik vond fotograferen altijd al heel erg leuk maar verder dan het knopje automatisch kwam ik eigenlijk niet. Na de eerste les heb ik dit knopje al niet meer gebruikt en ik ben van plan dat ook niet meer te gaan doen. De cursus is super leerzaam en op een ontspannen manier leer je iedere les weer meer en door de opdrachten die je meekrijgt ga je ook direct aan de slag. Ons hele groepje heeft zich direct opgegeven voor de vervolgcursus. Dus zo leuk is de cursus!

by Anita on reviews
beginnerscursus

Bij Sander in korte tijd zeer veel geleerd. De belangrijkste functies van je camera komen aan bod in de beginnerscursus en er is genoeg tijd om te oefenen en vragen te stellen. De dag naar Blijdorp, waarbij Sander zelf tips gaf, was een heel fijne manier om het geleerde uit te proberen en toe te passen.

De cursus was zo inspirerend, dat we met de hele groep meteen maar de gevorderdencursus hebben geboekt!

by Lilian on reviews
Basiscursus fotografie

Echt een aanrader! Sander is een professional die het ook nog eens goed over kan brengen. Ik heb heel veel geleerd en ben al direct aan de gevorderden cursus begonnen. De vier avonden waren heel informatief en gezellig. De excursie naar Blijdorp was ook erg leerzaam, omdat je al het geleerde dan nog meer direct in de praktijk kunt brengen. Zeker 5 sterren waard!

by Karel on reviews
Basiscursus Fotografie

De basiscursus fotografie bij Sander verdient zeker 5 sterren! In een ongedwongen sfeer en een gezellige groep heel veel geleerd over de functies en mogelijkheden van de camera en mijn Canon beter leren kennen. Nu aan de slag met mijn camera en zeker een vervolgcursus.

by mia on reviews
beginnerscursus

In 4 avonden en een uitstapje naar Blijdorp heel veel geleerd ,me camera stond altijd op auto. dat is nu verleden tijd Sander legt het allemaal heel duidelijk uit ik ga fotograferen steeds leuker vinden ,de beginners cursus is een echte aanrader

by Yvonne on reviews
basiscursus fotografie

Sander heeft in 4 avonden en een excursie in Blijdorp alle nodige informatie gegeven om meer uit je camera te halen. Net als de andere cursisten had ik mijn camera standaard op de automatische stand staan om foto's te maken, maar na de eerste bijeenkomst is mijn camera niet meer in die stand gebruikt. In een ongedwongen sfeer leer je elke bijeenkomst meer, maak je mooiere foto's en raak je enthousiaster. Ik kijk uit naar de gevorderden cursus!

by Inge on reviews

De basiscursus fotografie bij Sander verdient zéker 5 sterren! In een ongedwongen sfeer en een gezellige groep heel veel geleerd over de functies en mogelijkheden van de camera en mijn Canon beter leren kennen. Nu veel zelf aan de slag en hopelijk in de toekomst een vervolgcursus.

by Ruud on reviews
Veel leren in korte tijd!

Enthousiaste docent, geen overbodige informatie, heldere uitleg waarmee je snel aan de slag kunt. Tijdens de les kun je al je vragen kwijt. Ook de foto-opdrachten en nabesprekingen zijn gezellig en leerzaam. Een aanrader!

by wesley on reviews
Super

Ik vond het een super leerzame basiscursus. Ik heb er veel van opgestoken en zeker met behulp van Sander die het allemaal heel erg goed kan uitleggen en die er ook echt wel verstand van hebt... Ga zo door.....

by Sylvia van der Wel on reviews
enthousiast

Het enthousiasme van Sander over het fotograferen werkt heel aanstekelijk. Hij wijst je op mogelijkheden. ik was verbaasd hoe snel dit tot mooie foto resultaten leidt. En dat alles ook nog in een gezellige relaxte sfeer. Ik ga graag nog eens met je "foto wandelen".

by Edith van Kalsbeek on reviews
foto cursus

Het was heel erg leerzaam en Sander legt het allemaal geduldig uit. Veel tijd om iets te vragen. Echt heel erg leuk en leerzaam. Ik hoop dat je nog eens een paar avonden aan Lightroom gaat besteden.

by Cyntha Slootweg on reviews
inspirerend

Wat een inspirerende gevorderden cursus geeft Sander. Leuke opdrachten om te zorgen dat je heel veel leert in korte tijd. Ook de portret fotografiedag in Archeon was super. Daar heb ik enorm veel geleerd over natuurlijk licht zien en er gebruik van maken. Een aanrader deze cursus.

by Frits on reviews

Een degelijke én ontspannen basiscursus, waarin je leert je camera nu eens niet het automatische werk te laten doen. Inspirerend en uitdagend, en een hele verbreding van de mogelijkheden die je hebt.

by Claudia on reviews
Basiscursus

Wat een leerzame en gezellige cursus! Als amateur fotograaf heb ik zoveel geleerd over mijn camera, de verschillende standen/instellingen en de opties zoals de verschillende lenzen. Sander heeft een aanstekelijke passie voor fotografie en geeft op een fijne manier uitleg. Ik ga zeker kijken voor een vervolgcursus. Nogmaals bedankt Sander!

by Jacqueline on reviews

In ongedwongen sfeer legt Sander alle ins & outs uit van je camera.

Er gaat een wereld voor je open. Ik snap nu eindelijk hoe het werkt.

Sander, dank je wel !

by Nico Hemelraad on reviews
Basiscursus

Heel veel geleerd in een fijne en ontspannen sfeer. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt. Er ging een wereld voor me open en kijk nu anders naar de dingen van alledag. Veel geleerd van de creativiteit van medecursisten.

Ga nu het geleerde in praktijk brengen en daarna zeker de gevorderde cursus volgen.

Voor iedereen die op de automaat fotografeert een aanrader.

by Walter Lambert on reviews
Basis cursus

Al een aantal jaren fotografeerde ik op automatische piloot, waar ik eigenlijk vanaf wilde. Zeker geen spijt van de basiscursus, Sander geeft duidelijke uitleg en heeft veel geduld, vanaf nu ga ik geen automatische stand meer gebruiken. Bedankt Sander!

by Lysanne on reviews
Basiscursus

Afgelopen maanden de basiscursus fotografie gevolgd bij Sander. De sfeer van de cursus was erg ongedwongen en er was genoeg ruimte voor vragen. Voor de cursus schoot ik mijn foto's in de automatische stand. Na de eerste avond werd al duidelijk dat dit niet meer ging. Erg veel van deze cursus opgestoken en na de cursus nooit meer op de automatische stand. Een aanrader voor een ieder die meer uit zijn camera wilt halen!

by Johnny on reviews
Basiscursus

Ondanks dat ik al een tijdje fotografeerde, ben ik aan deze cursus begonnen. En totaal geen spijt van gehad. Sander geeft op een hele leuke en ontspannen manier deze cursus.

Vroeger stond mijn camera altijd op de automatische stand, maar na de cursus doe je dat gewoon niet meer. Was echt leerzaam voor mij.

by Viviëne on reviews
Basiscursus

Ik noemde mezelf de beginner onder de beginners. De termen 'diafragma, sluitertijd, ISO en witbalans' kende ik natuurlijk wel maar daar was ook alles mee gezegd. Daar komt bij dat ik mijn camera pas 3 maanden heb, dus ook die was nog helemaal vreemd voor me.
Na 4 avonden en een praktijkdag in Blijdorp (superleuk) voel ik me nog steeds een beginner, maar wel een gevorderde beginner. Ik weet nu wat die begrippen inhouden, nu is het zaak ze op de juiste manier toe te passen. Dus... oefenen, oefenen, oefenen! Als ik die 3 basisbegrippen goed beheers ga ik zeker nog een keer terug naar Sander. Misschien aan het eind van het jaar nogmaals de beginnerscursus?! Ik heb echt al heel veel geleerd, maar er valt nog zo veel meer te leren. En de gevorderden-cursus ga ik ook zeker nog een keer doen.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»