Plaats hier uw review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

reviews
Average rating:  
 185 reviews
 by Ronald Junier
Zeer leerzaam

Gemoedelijke training in huiselijke sfeer. Als beginner heel veel geleerd. Je kunt met al je vragen terecht. Ik kijk uit naar de gevorderde cursus.Bedankt Sander tot snel.

 by Yan Ling
Basis cursus

In een relaxed sfeer heel veel geleerd. De excursie in Blijdorp was geweldig! Bedankt Sander!

 by Heidi
Top!!

Wat een ontzettend leuke en leerzame cursus. Sander legt alles rustig uit en geeft veel tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Ook op de cursusavond naar buiten geweest om het geleerde in prakrijk te brengen.

Dezelfde avond nog de duidelijke slides op de mail, heel handig!

Ondanks corona toch met wat aanpassingen de cursus kunnen afmaken, Sander denkt in oplossingen. Zo naar buiten geweest in een mooi park en portretfotografie gedaan, ipv blijdorp uitje. Ontzettend leuk en leerzaam. Al met al een enorme aanrader!! Jammer dat het afgelopen is!

 by Karoline
Basiscursus fotografie

Ik heb gisteren de basiscursus fotografie afgerond bij Sander. Sander fotografeert regelmatig voor projecten op mijn werk en Ik ben altijd heel blij met zijn foto's. Ik besloot daarom zelf bij hem een cursus fotografie te volgen. Ik ben blij dat ik het heb gedaan! Sander legt alles heel duidelijk uit, laat ook alles in praktijk zien en herhaalt steeds duidelijk de stof. In slechts een paar lessen ben ik overgeschakeld van fotografie op de programmastand naar volledig handmatig en begrijp ik ook nog eens waar ik mee bezig ben!! En ik zie duidelijk verschil in kwaliteit bij de gemaakte foto's ! Het waren super gezellige avonden met een kleine groep bij hem thuis, mét foto uitstapje naar Blijdorp. Echt de moeite waard.

 by Francisca
Top!!

Ik heb bij Sander de basis en gevorderden cursus gevolgd. Super fijne manier van lesgeven! Alles wordt op een duidelijke manier uitgelegd en achteraf ontvang je de slides per mail en kun je alles nog een goed doornemen. Echt heel veel geleerd en het was ook super gezellig.

Het enige minpuntje is dat het nu klaar is en er geen vervolg is op deze twee cursussen. 😉

Bedankt Sander het was top!

 by Wendy
Aanrader!

Net de gevorderden cursus afgerond. Ook de basiscursus bij Sander gevolgd. Het was erg leerzaam en vooral ook leuk om te doen. Ik raad het iedereen aan!

 by Marjolijn
Basiscursus

Fantastisch veel geleerd tijdens de basiscursus. Sander legt alles duidelijk uit en heeft veel geduld. Nooit meer foto’s maken met automatische stand en anders kijken naar alles om je heen. Een aanrader!

 by Karel
Basis en gevorderde cursus

Ik heb bij Sander de basis en gevorderde cursus gedaan en ben mijn camera beter leren kennen . en heb veel van hem geleerd .bedankt Sander.

 by Jolanda
Fantastische basiscurses

In rustige, goede sfeer leren hoe je camera werkt, en de techniek onder de knie te krijgen. Super. De excursie naar dierenpark Blijdorp is fantastisch.

 by Krista
Top cursus

Een leerzame cursus om nu eindelijk een keer te stoppen met foto's nemen in de automatische stand. Sander neemt voor iedereen de tijd en kan alles heel duidelijk uitleggen. Fijn ook om met concrete 'huiswerk' opdrachten aan de slag te gaan. De dag in Blijdorp was geweldig, bedankt Sander!

 by Tineke

Het is bizar hoeveel Sander weet over fotografie en de verschillende camera’s. Met enthousiasme en geduld legt hij alles uit. Het huis werk wordt ook op een hele positieve manier besproken. Ik maak ook echt betere foto’s dan voor de cursus. Doel bereikt op een leuke manier. Aanrader!

 by Wieka
Bedankt Sander

Als echte beginner kwam ik bij je binnen. In 4 lessen is het je gelukt mij te leren hoe de camera werkt en wat ik er mee kan. Bovendien heeft jouw enthousiasme ertoe geleid dat ik het fotograferen erg leuk ben gaan vinden. Een hobby erbij. Een echte aanrader.

 by Jacques Demmenie
een tevreden mens

Bedankt Sander,

dat ik vier avonden met je mee heb mogen lopen in de wereld van de fotocamera's.

Je hebt me nog beter leren kijken, meer mogelijkheden van mijn camera laten zien,

creatieve opdrachten laten uitvoeren en geleerd kritisch te zijn op wat je aan het doen bent.Het waren stuk voor stuk fijne avonden, met een leuke groep mensen, die stuk voor stuk door jou op een persoonlijke manier werden aangesproken waardoor we een grote mate van veiligheid mochten ervaren. Bedankt.

 by André
BasisNew

Wat is eigenlijk in de voorgaande reviews nog niet geschreven....Sander is super enthousiast en is erg open en toegankelijk.

Heeft een goed inlevingsvermogen in het kunnen van de cursisten en stemt daarop af.

Sander lijkt kennis te hebben van alle camera's.

Er wordt je geleerd om naar je onderwerp te kijken in combinatie met de mogelijkheden van jou(!) camera.De avonden van de basiscursus heb ik leerzaam en ontspannend ervaren.Prijs/kwaliteit verhouding... Te veel kwaliteit voor een veel te lage inleg.

AANRADER !!Thnx Sander

 by Engratia Banks
Gevoelsfotografie

Éindelijk the tools and know how gekregen om prachtige foto's te schieten met mijn Canon spiegelreflexcamera. Het is een basiscursus maar ik heb het gevoel alsof een hele wereld van digitale expressie nu aan mijn voeten ligt.

Je leert hier op een ontspannen manier echt alle beginselen.

Uiteraard geen teleurstelling dat ik dit gedaan heb.

 by Alex
Zeer tevreden

Net de basis cursus afgerond ,

Ik heb er heel wat van opgestoken.

Sander neemt de tijd om dingen uit te leggen en het desnoods te blijven herhalen.

Zeker tijdens de excursie doe je in de praktijk wat je in de theorie geleerd hebt.Ik ga me dan ook zeker voor de gevorderde cursus inschrijven.

 by Maria-Luisa van Herk
Fotocursus

Ik heb zowel de beginners als de gevorderde cursus gedaan.

De lessen worden zodanig uitgelegd dat je het wel gaat begrijpen, en snap je iets niet wordt het nog een keer uitgelegd.

De excursies die moet je echt niet missen want daar leer je nog zoveel, en buiten dat zijn ze erg gezellig!

Zoek je een fotocursus waar je in een korte tijd veel leert, die ook betaalbaar is en waar het gezellig is!....ga dan naar Gevoelsfotografie olv Sander...maar ik waarschuwen wel hoor...het fotograferen werkt verslavend! Gr van Maria-Luisa

 by Fiona
Heel tevreden

De beginnerscursus gevolgd en ontzettend blij met de kennis die ik heb opgedaan. Resultaat is een serie prachtige vakantiefoto's en de mogelijkheid om LinkedIn profielfoto's aan te bieden in mijn praktijk voor loopbaanbegeleiding. Tijdens de vakantie liepen we nog wel aan tegen de problemen van avondfotografie, dus mijn man en ik hebben ons aangemeld voor de gevorderdencursus 🙂

 by Diana
Basis- en gevorderdencursus

Allebei de cursussen gevolgd. De basiscursus is een geweldige manier om je camera te leren kennen met alle mogelijkheden. Sander kan op een rustige, leuke, geduldige en vooral enthousiaste manier goed uitleggen hoe alles in zijn werking gaat. Ik heb hier ontzettend veel geleerd.De gevorderdencursus geeft een leuk inzicht van de verschillende "takken" van de fotografie waarbij je d.m.v. de opdrachten echt uit je comfortzone wordt gehaald. Ook hier weer veel van geleerd.Gevoelsfotografie is dus een echte aanrader!

 by Sylvia
Aanrader

Gisteren de laatste les van de gevorderde cursus, jammer dat het afgelopen is.

Enorm veel geleerd, echt een aanrader !

Sander bedankt !

 by Miranda
Fotografie en meer

Van de basiscursus heb ik veel geleerd, zowel de camera zelf als de manier van foto's maken. Sander legt dat duidelijk uit en maakt het op het tv-scherm gelijk zichtbaar wat hij met de camera doet. Dus veel praktijk wat sneller blijft hangen. Je leert echt veel op een avond. Ik heb deze manier van lesgeven als heel prettig ervaren. Ben ondertussen gestart met de gevorderde cursus.

 by Linda van Eeren
basis en gevorderde cursus

Super leuke cursussen gevolgd bij Sander, geeft goede en leuke uitleg wat voor iedereen begrijpelijk is. Veel geleerd en ook niet onbelangrijk veel gelachen.

Veelzijdige opdrachten waar je veel van opsteekt.Kortom wil je mooiere en beteren foto's leren maken en je fototoestel beter leren kennen, ben je bij GevoelsFotografie aan het juiste adres.

 by Gert-Leo

Uitstekende basiscursus. Wat ik vooral geleerd heb dat een camera veel mogelijkheden kent en dat je vooral heel moet fotograferen. Sander is een plezierige trainer die zijn vak verstaat en het leuk en goed weet over te brengen. Ik beveel hem zondermeer aan en zou een vervolgcursus zeker bij hem volgen.

 by Lex
Leerzaam maar ook leuk

Deze cursus is een aanrader; theorie is nuttig maar het weten waar de instellingen op je camera zitten is nog belangrijker. Door de opdrachten wordt je er bewust van dat je door het doen en proberen de kennis voor jezelf borgt. Omdat de mede cursisten het zelfde ervaren is het daardoor juist leuk. nu nog volhouden regelmatig te blijven oefenen. Sander weet het enthousiast te brengen

 by Frits Steen
Fijne cursus

Ik heb veel geleerd van de 3 daagse cursus. Allerlei onderwerpen kwamen uitgebreid aan de beurt. Sander nam overal goed de tijd voor. Deze cursus is zeker een aanrader!

 by Margien de groot
Veel geleerd

In drie avonden heel veel geleerd .

Van geen idee van de knopjes op de camara naar niet meer bang te zijn om de camara te gebruiken en weet al heel wat om leuke foto’s te maken.

 by Mark
Leuke en leerzame cursus

Je bent een vakman. Voor mooie foto’s moet je toch je tijd ervoor nemen...,,

 by Lianne
Fijne, leerzame basiscursus

De basiscursus is duidelijk, de sheets zijn overzichtelijk en Sander is enthousiast!

Leuk om met huiswerkopdrachten bezig te zijn en wekelijks meer uit je camera te kunnen halen.

Op naar de gevorderden!

 by Olena
Top

Ik raad deze cursus aan bij iedereen die meer controle over camera en resultaat wil.

De uitleg is erg duidelijk en direct toepasbaar in de praktijk met gezellige excursie naar Blijdorp.

Op naar de vervolgcursus!

 by Kimberly
Zeker aan te raden!

Net de basis cursus afgerond. Met als laatste een hele leerzame en gezellige excursie naar Blijdorp.Als je je graag wilt verdiepen in je camera en mooie foto’s wilt maken zonder de automatische stand te gebruiken. Is deze cursus zeker een aanrader!Sander is een goeie leermeester en weet waar hij het over heeft. Geeft hele duidelijke uitleg en neemt er ook de tijd voor om dingen uit te leggen als je het na de eerste keer niet snapt.Kortom een super cursus. Zeker aan te raden!

 by Els Otting
Basiscursus afgerond

Vandaag de basiscursus fotografie afgerond in Blijdorp.. een cursus die zeker aan te raden is als je meer uit je camera wil halen dan de standaard automatische stand.

Wat hebben we veel geleerd en gelachen met elkaar. Alle slides van de les worden direkt toegestuurd als ondersteuning van je huiswerk.

Op naar de vervolgcursus

 by Nathalie
Basiscursus

Vanavond de basis cursus afgerond bij Sander en wat heb ik er veel van opgestoken! Elke keer weer zeer nuttige informatie met een vleugje humor erin! Aan het einde van elke avond krijg je de powerpoint toegestuurd zodat je thuis nog kunt herhalen. Zondag nog naar Blijdorp en dan zit het er al weer op!Je leert leuke dingen en ik raad Gevoelsfotografie zeker aan!

 by Peter Toonstra
Verhelderend

Als je niks van fotografie weet en je jouw camera altijd op automatisch zet om foto's te nemen is de basiscursus van Sander een must om te volgen.

Sander is een enthousiaste leermeester.Na de eerste cursusavond is je eigen carrière als hobbyfotograaf eigenlijk al begonnen ongeacht wat voor camera je hebt en sta je vervolgens boven de snelweg foto's te nemen met lange sluitertijd of ben je al bezig met een scherp onderwerp op een vage achtergrond omdat je aan het spelen bent met het diafragma.Dank je Sander!

 by Sylvia
Beginnerscursus: Leerzaam & leuk

Vanavond de beginners cursus afgerond, enorm leerzaam en leuk.. Veel geleerd over het instellen van diafragma, sluitertijd, iso en witbalans. Erg leuke dag in Blijdorp gehad. Top !Zojuist ingeschreven voor de vervolg (gevorderden) cursus.

 by Wil den Draak
beginnerscursus

Ik ben gestart met de beginnerscursus bij Sander zonder enige kennis te hebben van de mogelijkheden van fotograferen met een spiegelreflexcamera.

Tijdens de cursus en nu erna heb ik alleen nog maar gefotografeerd door het instellen van diafragma, sluitertijd en ISO waarden.

ik heb heel veel plezier beleefd aan de cursus. Sander weet een informele sfeer te creëren. De resultaten van de opdrachten worden op een positieve manier beoordeeld. Je behoudt daardoor het zelfvertrouwen om door te gaan en je zelfs op te geven voor de cursus voor gevorderden.

 by Jolanda
Beginnerscursus

Beginnerscursus gedaan het begin gemaakt van het ontdekken van je camera.

Nu oefenen op naar de vervolgcursus

 by Chantal
Top

Beginners cursus gedaan, super leuk, foto's worden er zoveel mooiere door als je de camera weet te gebruiken anders dan alleen maar op stand automaat.

Ga me nu snel opgeven voor de gevorderde cursus, nu al zin in

 by Sylvia
Super leuke cursus

Ik heb onlangs de basis cursus fotografie gedaan. Heel veel geleerd in een ontspannen sfeer. De afsluitinde excursie in Blijdorp was ook super gezellig en we konden al het geleerde nog eens uitproberen.

 by Willemijn
Ontspannen fotocursus

In ontspannen sfeer heb ik geleerd hoe mijn camera werkt en hoe fotograferen leuk en creatief kan zijn.

 by Baukje

Heb de cursus voor beginners gevolgd, is zeker een aanrader. Heb ontzettend veel geleerd en de excursie naar Blijdorp is zeer de moeite waard. Ik ga zeker door voor de cursus van gevorderden.

 by Pim Morel
Gevorderde cursus & Workshop extreem lange sluitertijden

Heb de cursussen voor beginners, gevorderden en extreem lange sluitertijden gevolgd bij Sander en ik moet zeggen dat het mijn fotowereld weer eens veranderd heeft.
Ik heb ontzettend veel bij geleerd en heb genoten van zijn passie voor de fotografie.
Een groot voordeel bij Sander is dat hij het eerst heel duidelijk uitlegd en je daarna meesleept naar buiten en je daar alles zelf laat proberen en kom je er niet uit, je wordt van de wieg tot het graf geholpen.
Sander, het was perfect.

 by mia van schijndel
gevorderde curcus

na de beginners cursus bij Sander gevolgd
te hebben ook de gevorderde maar gelijk gedaan ,alles word goed en duidelijk uitgelegd ,zondag naar het Archeon geweest dat was ook een leuke en zeker een hele leerzame dag , de cursussen die Sander geeft zijn een echte aanrader

 by Frits
Gevorderden cursus

Na de basiscursus een uitstekende verdieping, waarbij Sander, praktisch als altijd, het eerder geleerde weer naar boven haalt en toe laat passen in de meer specialistische mogelijkheden van fotografie. Het huiswerk tussen de lessen is uitdagend en vraagt creativiteit. Prima cursus dus !

 by Wanda
gevorderden cursus

Pas de gevorderden cursus afgerond en ook deze cursus was enorm leerzaam en leuk. Wij zijn als groep zo enthousiast dat wij Sander hebben gevraagd om een volgende cursus samen te stellen. Ik ben benieuwd! De cursussen zijn een echte aanrader. Ook de uitstapjes waren echt leuk.

 by Jacqueline
Gevorderden cursus

Helaas, de gevorderden cursus zit er al weer op. Weer super veel geleerd van Sander die alles zo rustig en duidelijk uitlegt. Avond- portret- macrofotografie en Druppels & Rook, alles komt aan bod. En natuurlijk de huiswerk opdrachten die je buiten je comfortzone brengen, maar leuk zijn om te doen.

Sander dank je wel, op naar de vér gevorderden cursus ???

 by Angelique
beginnerscursus

In een ontspannen sfeer komen alle nuttige dingen van de camera/fotografie ter sprake. Er is genoeg ruimte voor vragen en de opdrachten die je meekrijgt na elke cursusavond worden uitvoerig besproken. Alles wat die avond is besproken krijg je ook per mail. Door de camera te pakken en op pad te gaan met dit naslagwerk, kom je tot hele leuke verrassingen! Een hele leuke en leerzame cursus....

 by Ed
Basiscursus Fotografie

Voor iedereen die met fotograferen gaat beginnen is dit een hele goede eerste stap.

Alles wordt in een ongedwongen sfeer behandeld en je steekt er ongelooflijk veel van op.

 by Irene
Top cursus!

Op aanraden van een collega ben ik bij Sander terechtgekomen. Ik vond fotograferen altijd al heel erg leuk maar verder dan het knopje automatisch kwam ik eigenlijk niet. Na de eerste les heb ik dit knopje al niet meer gebruikt en ik ben van plan dat ook niet meer te gaan doen. De cursus is super leerzaam en op een ontspannen manier leer je iedere les weer meer en door de opdrachten die je meekrijgt ga je ook direct aan de slag. Ons hele groepje heeft zich direct opgegeven voor de vervolgcursus. Dus zo leuk is de cursus!

 by Anita
beginnerscursus

Bij Sander in korte tijd zeer veel geleerd. De belangrijkste functies van je camera komen aan bod in de beginnerscursus en er is genoeg tijd om te oefenen en vragen te stellen. De dag naar Blijdorp, waarbij Sander zelf tips gaf, was een heel fijne manier om het geleerde uit te proberen en toe te passen.

De cursus was zo inspirerend, dat we met de hele groep meteen maar de gevorderdencursus hebben geboekt!

 by Lilian
Basiscursus fotografie

Echt een aanrader! Sander is een professional die het ook nog eens goed over kan brengen. Ik heb heel veel geleerd en ben al direct aan de gevorderden cursus begonnen. De vier avonden waren heel informatief en gezellig. De excursie naar Blijdorp was ook erg leerzaam, omdat je al het geleerde dan nog meer direct in de praktijk kunt brengen. Zeker 5 sterren waard!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»